Escoles i instituts

   Infantil i Primària

   Us proposem endinsar-vos en el món rural d'una manera divertida, entenedora i viscuda amb el principal objectiu de que els nens i nenes aprenguin què significa la vida del poble i tot allò que ens envolta: la muntanya i el riu amb la seva fauna i flora, el treball agrícola i ramader, els costums i les tradicions.

   Durant les vostres estades viureu tota mena d'activitats i sensacions i aquesta proximitat amb el medi facilitarà l'aprenentatge dels alumnes. I tot això ho farem mitjançant la conducció d'un equip de monitors experimentats i apassionats per transmetre els coneixements i els valors de la nostra terra.

    

    Eix d'animaci√≥

   I si ho voleu, durant la vostra estada podeu conèixer les històries de:

   - En Simó, el pastor

   - El Bandoler Co Pere

         

   Infantil2aInicial2aMitja2aSuperior2a

   Cliqueu sobre la etapa o sobre el tipus d'estada que vulgueu i se us obrirà una fitxa en format pdf que inclou les activitats disponibles i un horari bàsic.

    

   Com ens organitzarem durant l'estada?   rellotge2 800x600Cliqueu sobre els dies d'estada

     3 dies                               2 dies                            

    

    

    

   Estades de tardor

   Una bona opció per conèixer el grup-classe, un moment idoni per encarar els continguts de l'any escolar i traçar les línies mestres del curs. Les estades de tardor us ofereixen aquestes i més possibilitats, com les activitats exclusives de temporada: la verema, la recol.lecció d'olives en verd, el procès de l'oli, la Castanyada...


   panoràmica parellada 800x600

    


   • Llars d'Infants

    

               Infants bosc    


   L'edat no és un problema, és una oportunitat.

   A ca Manxol treballem per a que els xiquets puguin descobrir l'entorn rural i natural el més aviat possible, per això us podem oferir estades d'un dia amb activitats pensades per a que els més petits puguin conèixer el bosc i els animals del corral i l'hort.    

    

    

    apren

     


    

   • Secund√†ria

   Per als alumnes de ESO disposem de Treballs de S√≠ntesi que cerquen l'aplicaci√≥ pr√†ctica dels coneixements adquirits a classe mitjan√ßant la elaboraci√≥ de dossiers que uneixen continguts i activitats de les diferents mat√®ries adaptats a les tem√†tiques seg√ľents:

   Lo riu és vida: Un passeig per un riu que ha estat bressol de cultures i gràcies al qual la nostra comarca ha viscut moments importantíssims de la història catalana. Explorem el riu des d'una perspectiva geogràfica, natural, social i sobretot històrica.

    

    aventuranota

   aventura

   ttol aventura


   Llegir 0 Comentaris... >>

   Aventura't a l'ebre Imprimeix Correu electrònic

   aventurat a lebre

    


   Mascota