Associacions i entitats

panoràmica 1 800x600

La casa de colònies ca Manxol us obre les portes i us ofereix l'espai idoni perquè la vostra entitat pugui descobrir la Serra de Cardó i les Terres de l'Ebre, si ho desitja, o simplement pugui disposar d'un espai preparat per allotjar grans grups (centres excursionistes, agrupacions musicals, esportives, culturals, empreses,...).

A casa nostra hi trobareu un allotjament acollidor i espaiós, amb diverses sales on poder organitzar tot tipus d'actes (xerrades, projeccions, tallers,...) i sobretot un lloc que us farà sentir de manera còmoda i relaxada gràcies a un acurat tracte familiar i un menjar gustòs i autòcton.

Si veniu per descobrir les nostres terres des de Ca Manxol teniu la possibilitat d'iniciar diverses excursions cap a la Serra de Cardó o cap al riu Ebre seguint el GR-7. A la vegada, des de Rasquera podeu accedir amb comoditat fins la Vall de Cardó i visitar la zona del Monestir-Balneari i totes les seves ermites, a més de la Teixeda de Cosp i múltiples raconades i paisatges sorprenents.

 

A ca Manxol us facilitem:

Servei gratuït d'assessorament i d'informació per a la planificació d'itineraris.

Servei de guies i contractació d'activitats de lleure i d'aventura (Piragua a l'Ebre, Via Verda en BTT, visita al patrimoni històric i natural de les nostres terres).


Llegir 0 Comentaris... >>Mascota